Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, acuzat că deține o rețea uriașă de proxenetism

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 noiembrie 2020, 21:39
Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a fost ridicat de mascați în dimineața zilei de miercuri și reținut 24 de ore, acuzat că ar fi șeful unei rețele uriașe de proxenetism, după cum arată Libertatea.

Bodi este acuzat de procurorii anticorupție că ar fi șeful unei uriașe rețele de proxenetism, după cum arată purtătorul de cuvânt DIICOT, Mihael Porime. El urmează să fie trimis joi, pe 12 noiembrie, în fața magistraților Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții la domiciliu în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea, cu scopul de a destructura un grup infracțional specializat în săvârșirea de trafic de persoane.

Rețeaua de proxenetism în cauză ar fi recrutat în perioada 2008-2011 tinere cu scopul de a practica prostituția cu ajutorul rețelelor sociale. Tinerele erau induse în eroare prin promisiunea unui viitor frumos alături de un bărbat sau a unui loc de muncă, profitând de starea lor materială precară și de lipsa lor de educație.

O parte dintre victime ar fi ajuns în state din Occident (Germana, Italia, Spania, Marea Britanie), convinse că practică prostituția în favoarea lor. Cele care refuzau, erau sechestrate și supuse unor violențe extreme, chiar și unor violuri.

Liderul rețelei este, conform surselor judiciare, Alex Bodi. Acesta ar fi pus bazele unei grupări infracționale specializate în trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter