Alexandra Stan, dezvăluiri uluitoare despre violențele fizice la care a fost supusă de fostul iubit, Marcel Prodan

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 24 septembrie 2019, 12:48
Alexandra Stan a făcut dezvăluiri uluitoare despre momentele cumplite prin care a trecut în urmă cu 6 ani, atunci când a fost agresată fizic de iubitul și impresarul său, Marcel Prodan.

Alexandra Stan a vorbit despre cum a depășit momentele traumatizante de atunci într-un interviu oferit în cadrul campaniei “Femeia ca o pradă”, demarată de Pro Tv: ”Eu am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui pentru care ajunge în situaţii de genul ăsta, adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate pentru faptul că am ajuns atât de departe în punctul în care el să mă jignească. Pentru că nu era prima oară, mă mai împinsese odată”, – şi-a început artista mărturisirile despre povestea violentă care a ținut prima pagină a ziarelor în aceea perioadă.

A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu spre părinţii mei şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii. Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă, a venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace, „hai gata calmează-te”, nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea „că e ok, ne descurcăm”. Și poliţistul i-a zic „cum adică e ok?”, fata asta e plină de sânge, cum e ok? Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public”, – a mai mărturisit Alexandra Stan.

„A trebuit să fac faţă şi la comentarii negative. Erau foarte mulţi oameni care ziceau că mi-am meritat-o. Și acum mai primesc comentarii. Zilele trecute am pus o poză mai sexy şi un tip mi-a comentat – „nu mă mir că te-a bătut Prodan ăla”, adică dacă o femeie e sexy şi vrea să pozeze pe social media în slip sau în costum de baie merită să fie bătută, adică asta e mentalitatea românilor.” – a încheiat Alexandra Stan.

Vezi imagini cu Alexandra Stan în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter