Alin Oprea, agresat de familia Larisei. Artistul a fost nevoit să sune la 112

De Unica.ro, pe

Scandalul dintre Alin Oprea și soția sa, Larisa, ia amploare pe zi ce trece.

Cântărețul a mărturisit în cadrul show-ului “Xtra Night Show”, de la Antena 1, că fost nevoit să sune la poliție din cauza agresiunilor și a amenințărilor venite din partea familiei Larisei.

Citeşte şi: Alin Oprea, primele declarații după despărțirea de Larisa: „Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea”

Alin Oprea a trecut printr-o întâmplare nefericită când s-a du să-și ia lucrurile din casa fostei soții. Acesta a fost împiedicat de socră și de cumnatul său să intre în locuința Larisei și, astfel, s-a văzut nevoit să cheme poliția.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacra mea și cumnatul meu. Mă agresează femeia asta (n.r. Larisa). E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă yala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a povestit indignat Alin Oprea, în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos.

Potrivit celor mărturisite de artist, aceasta ar fi a treia oară când este împiedicat să-și ia bunurile.

Sursa foto – Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter