Alin Oprea, amenințat din nou de fosta soție. Ce mesaj i-a transmis Larisa

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 septembrie 2020, 14:55

Noi acuze și amenințări în cazul scandalului dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa. De data aceasta, Larisa este cea care îl atacă pe fostul component al trupei Talisman prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Scandalul dintre Alin și Larisa pare să nu se mai termine.

Citeşte şi: Alin Oprea, acuzații dure din partea apropiaților Larisei: „O umilea, jignea și agresa verbal când bea. Ce bărbat e el?”

După ce au decis să pună capăt relației căsniciei care a durat mai bine de 22 de ani, cei doi au început să se acuze reciproc de infidelitate, iar acum, se ceartă și din cauza banilor și a bunurilor pe care le au împreună. În urmă cu mai bine de o săptămână, Alin mărturisea, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, că fosta soție i-a blocat toate conturile bancare, împiedicându-l astfel să mai aibă acces la banii agonisiți de-a lungul carierei lui.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Larisa nu se lasă mai prejos și ține să-și atace fostul soț cu fiecare prilej pe care-l are. În cea mai recentă postarea a sa pe rețelele sociale, femeia îl amenință pe Alin Oprea că dacă va continua cu minciunile, își va pierde familia și tot ce are mai de preț în viață.

„Crezi că dacă minți câștigi ceva? Îți spun eu, nu câștigi! Pierzi tot! Familie, prieteni și iubirea adevărată! Fii sincer și poți câștiga multe… Mai ales respectul de sine!”, a scris Larisa, într-un mesaj pe Instagram.

Surse foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter