Alin Oprea, probleme cu alcoolul: „Larisa efectiv l-a cărat în spate”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 august 2020, 17:08
Larisa și Alin Oprea sunt la un pas de divorț, însă despărțirea celor doi după 23 de ani de căsnicie nu se va petrece nici pe departe pe cale amiabilă, ci cei doi vor ajunge la tribunal.

Alin Oprea nu dorește ca Larisa să-i mai poarte numele după divorț și din acest motiv cei doi nu au reușit să divorțeze la notar. Odată cu scandalul lor, iată că au apărut în presă noi detalii despre motivele care au condus la ruptură. Dincolo de faptul că fostul component al trupei Talisman are o amantă de doi ani, acesta ar avea și mari probleme cu alcoolul, iar soția sa a făcut tot ce-i stătea în putere pentru a-l ajuta să depășească viciul: „Au fost ani buni în care Larisa efectiv l-a cărat în spate pe Alin. El are probleme mari cu alcoolul şi bea până vomita, nu mai ştia de el. Seara se întâmpla să bea, iar soţia lui nu îl putea opri.

După astfel de beţii, ajungeau la spital, ea a fost cu el şi la un centru, a luptat mult ca el să se lase de băutură. După ce se trezea promitea că nu mai bea, dar nu trecea mult timp şi o lua de la capăt. Copiii au fost afectaţi de treaba asta, dar au fost alături de mama lor. La un moment dat, Larisa i-a spus lui Alin că dacă va mai bea, îl părăseşte. Prin 2010 i-a spus că va divorţa de el, dar nu a făcut-o. A ţinut prea mult la el. Toţi anii ăştia a ascuns problemele, doar familia şi câţiva prieteni la care apela ştiau prin ce probleme trece Alin” – au spus surse din anturajul familiei Oprea, pentru Click!.

Citește și – Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge, este însărcinată

Acest aspect este confirmat și de colegul de trupă al lui Alin Oprea, Tavi Colen, care la momentul în care Talisman a luat sfârșit l-a acuzat pe acesta de lipsă de cumpătare: „Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens” – a spus atunci Tavi.

Citește și – Ce cadou a primit Anamaria Prodan de la soțul său. Valorează mii de euro

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter