Alina Ceușan, primele poze după ce a născut: „Așa arată corpul meu acum”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 septembrie 2020, 13:15

În urmă cu două zile, Alina Ceușan (26 de ani) a adus pe lume primul său copil, un băiețel al cărui nume este Rock Tisha. Fosta concurentă de la “Asia Express” a născut prin cezariană un bebeluș perfect sănătos, iar acum încă se mai află în spital cu copilul.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Celebra vloggeriță a decis să publice pe rețelele de socializare o serie de fotografii cu felul în care arată corpul ei acum, la scurt timp după naștere. Vedeta este tare mândră că a devenit mămică și prin postarea sa încurajează toate proaspetele mămici să aibă răbdare cu ele și să se bucure de clipele unice prin care trec.

Citeşte şi: Exclusiv: Alina Ceușan: „Îmi lipsește perspectiva festivalurilor din vară”

„Câteva fotografii reale pe care am vrut să le vedeti: cum arată corpul meu acum, la două zile după ce la-m născut pe Rock. Suntem încă în spital, port lenjerie cu plasă, mușchii abdominali par absenți, burtica mea arată cam de cinci luni, iar uterul mi se contractă de fiecare data când alăptez. Da, poți purta curea și poți intra în rochia pe care ți-o dorești și, da, pierzi instant kilograme bune (copilul, placenta, surplusul de fluide), dar acordă-ți timp, tu proaspătă mămică, pentru a reveni la normal. Da, vei reveni la normal. Aceasta este o a doua versiune a ta. Ai răbdare și bucură-te de aceste momente!”, este mesajul postat de Alina Ceușan, în dreptul fotografiilor.

Vezi cum arată Alina Ceușan după ce a născut în GALERIA FOTO de mai sus.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter