Alina Pușcaș, regrete profesionale. Își dorea să urmeze o altă carieră

De Mădălina Manole, pe
Alina Pușcaș și-a făcut debutul ca atriță în telenovela românească “Narcisa Sălbatică“, iar acum este o prezență constantă și îndrăgită pe micul ecran, fiind prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva!”.

Alina Pușcaș, în vârstă de 33 de ani, a mărturisit că, deși a reușit să atingă succesul în televiziune, visul său din copilărie era cu totul altul. Aceasta își dorea să devină medic și, chiar dacă nu și-a dezvoltat o carieră în acest domeniu, nici departe nu a stat de lumea medicală, și spunem asta având în vedere că soțul său este de profesie medic și împart foarte multe subiecte pe această temă: „El (n.r. soțul său), ori de câte ori primeşte o radiografie pe mail, îmi arată. Dar aşa, ca discuţie. Şi eu am început să înregistrez. Mi se pare foarte interesant şi îmi pare rău că n-am făcut medicina. Eu asta, de fapt, mi-am dorit de mică să fac”, – a declarat Alina Pușcaș în emisiunea Xtra Night Show.

Alina Puscas si familia

Alina Pușcaș s-a căsătorit în 2017 cu medicul Mihai Stoenescu, după o relaţie de doi ani și doi copii. Aceștia vor deveni părinți din nou în doar jumătate de an, frumoasa prezentatoare de televiziune mărturisind că a rămas însărcinată într-un mod absolut neașteptat, mai exact în perioada în care lua anticoncepționale.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter