Amalia Sicilianca de la Chefi la cuțite, amenințată cu moartea

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 decembrie 2019, 11:38
Amalia Bellantoni, cunoscută ca Sicilianca în emisiunea Chefi la cuțite, a primit ameninţări cu moartea, a fost hărțuită, urmărită pe stradă și jignită.

Amalia Sicilianca a intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu și încă de la început publicul s-a divizat între cei care o plac pe concurentă și cei care o vor dată afară. Ba chiar s-a speculat că relația de colegialitate dintre Amalia și Chef Scărlătescu ar fi încălcat anumite reguli. Sicilianca a oferit de curând detalii despre situația cumplită prin care trece: „O angajată de la restaurantul meu mi-a zis că o mașină a oprit în fața și un bărbat a anunțat că o caută pe Sicilianca și a vrut să dea în chelneriță, atunci când o a doua persoană din mașină a rugat să nu fie bătută chelnerița, fiindcă nu ea este Amalia Bellantoni!” – a povestit Amalia Bellantoni, conform Antena1.ro.

Amalia Bellantoni este căsătorită și are doi copii. Concurenta de la Chefi la cuțite a mărturisit că a primit amenințări cu moartea, inclusiv amenințări la adresa copiilor săi, fapt care a deranjat-o foarte tare: „Poate să aibă și doi metri, că tot va ajunge la doi metri sub pământ dacă se ia de copiii mei” – a mai spus aceasta.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter