EXCLUSIV: Ana Morodan, primele declarații despre despărțirea de iubitul ei, cu care a fost împreună opt ani

De Bianca Prangate, pe
Ana Morodan este una dintre cele mai influente figuri de pe scena social media din România. Pe cât de volubilă și sinceră este, pe atât știe să își păstreze alura misterioasă.

În trecut, Ana Morodan nu a vorbit foarte mult despre Ștefan Cristea, omul cu care a avut o relație timp de opt ani. Recent, cei doi s-au despărțit, iar Ana ne-a vorbit în exclusivitate despre acest subiect în interviul din ediția de aprilie a revistei Unica, pe a cărei copertă și apare.

Pentru că oamenii au tendința ca după terminarea relațiilor de lungă durată să se avânte fie pe un drum plin de distracții, fie pe un drum în care liniștea sufletească primează, am întrebat-o pe Ana ce drum a ales ea. Răspunsul ei a fost:

Singurul drum pe care îl știe Morodan: muncă, muncă și iar muncă. Plus gin, nu prea mult și neluat în serios, cât pot duce”.

Ana nu regretă însă relația lungă care s-a sfârșit, exprimându-și admirația pe care încă o poartă pentru fostul partener:

„Cred sus și tare că nicio experiență trecută nu e timp pierdut și nu am nicio veleitate pentru regret. Cu atât mai mult cu cât relația mea de 8 ani a fost cu Superman, un bărbat foarte smart, pe care-l admir tare și alături de cale am devenit a better Morodan”. 

Foto: anamorodan.com, catalingeorgescu.com, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter