Analia Selis a avut coronavirus: „Un virus ciudat de imprevizibil”

De Adelina Duinea, pe

Recent, în mediul online, Analia Selis (43 de ani) a dezvăluit că a avut noul coronavirus. „Vă salut din balconul meu unde am petrecut multe ore în ultimele două săptămâni, departe de strada casei și uitându-mă la desenele copiilor mei cu «Totul va fi bine» făcute acum un secol”, a început Analia.

Analia Selis a avut coronavirus: „Un virus ciudat de imprevizibil”

„Mi-a fost dor de Argentina, de colega mea de zbor, Natalia Russo, de foștii mei iubiți, care mi-au devenit prieteni, pentru că iubirea se schimbă uneori într-un mod surprinzător, de Crăciun lângă piscină în teribila căldură a verii în Tucuman (orașul meu).

Muzica, partenera mea cea mai fidelă și necondiționată, mi-a fost la ureche de câte ori și cu orice playlist am avut nevoie ca să simt orice sentiment era musai să simt.

Am avut un război cu răbdarea mea și m-am folosit de elementele învățate în perioada de stare de urgență ca să avem cu copiii un program bifând zilele cât se poate de decent.

Ca să nu sufăr, am ignorat complet și cu mare succes nevoia să mă urc pe pereți din cauza lipsei de cross fit. Dar azi, când am aflat că sunt 100% covid-free, i-am trimis un mesaj antrenorului meu să îl întreb dacă mă pot muta la sală imediat!!

Am trăit senzațiile cât se poate de ciudate aflând cum a murit un drag prieten de-al meu (de vârsta mea) din cauza aceluiași COVID pe care eu și copiii mei îl aveam și cum mulți alții s-au chinuit ca să trăiască. Notă: copiii mei au fost asimptomatici și eu doar cu ceva disconfort fizic și fără miros și gust.

COVID-ul ăsta este cu siguranță un virus ciudat de imprevizibil. Mi-am dat seama că mai am multe de învățat în izolare .. dar cât de mult!? Oare cât ne mai trebuie ca să conștientizăm valorile adevărate din viața asta fantastică?

Străzile din București erau mult mai frumoase azi decât acum două săptămâni. Am realizat că soarele din iarnă încă îmi încălzește ochii. Am respirat aerul fantastic din lumea de afară”, a mai scris.

La sfârșitul anului trecut, artista a divorțat de soțul ei, violoncelistul Răzvan Suma. Fostul cuplu are împreună doi copii, Noa (9 ani) și Tiago (8 ani).

Foto: Facebook

Citește și:

Cum arată acum Radu Sîrbu ex-O-Zone? Artistul și soția lui formează un cuplu de 23 de ani și au trei copii împreună

După ce a fost acuzată de Iulia Albu că poartă blănuri naturale, Adelina Pestrițu a reacționat

A născut live pe Facebook după ce medicii au trimis-o acasă spunându-i că avea un virus la stomac

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter