Analia Selis, despre divorț: „Am realizat că ceea ce trăiam nu era pentru mine”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 04 noiembrie 2020, 16:57

La sfârșitul anului trecut, artista Analia Selis (43 de ani) a divorțat de soțul ei, violoncelistul Răzvan Suma. Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, solista a oferit noi detalii referitoare la despărțire.

Analia Selis, despre divorț: „Am realizat că ceea ce trăiam nu era pentru mine”

„Încă nu [am divorțat], urmează. Sigur urmează. Când se ajunge la o astfel de situație este pentru că sunt lucruri care nu au mers bine. Anul trecut a fost determinant.

Undeva în luna noiembrie am realizat că ceea ce trăiam nu era pentru mine. Atunci am luat hotărârea. Cu o săptămână înainte de 1 decembrie i-am spus.

Au fost certuri, perioade de urcușuri și coborâșuri, dar nu și în fața copiilor. Am fost destul de ok ca părinți. (…) A fost așa de pe o zi pe alta. M-am convins o vreme bună că așa trebuie.

«Mâine anunțăm copiii, într-o săptămână pleci». (…) Eu cred că pentru el a fost o eliberare. Nu avea cum să ia hotărârea asta el.

Trebuie să fii destul de puternic să-ți asumi responsabilitatea de a spune «până aici». Și că orice vine, asta este, mi-o asum”, a mărturisit artista.

Cum le-au spus copiilor? 

„El este bine. Ne ajutăm cu copiii. Ne înțelegem destul de bine în ceea ce privește viața de părinți. A fost un oarecare șoc pentru copii. Le-am spus că se întâmplă.

Că ei nu au absolut nicio legătură, că noi vom fi mama și tata tot timpul. Că vom încerca să fim prezenți amândoi tot timpul, dar că într-o relație de cuplu se întâmplă lucruri care provoacă o despărțire.”

În prezent, Răzvan locuiește într-un apartament închiriat de mama solistei, la 5 minute de casa lor. „La început mi-a fost extrem de greu.

Pe la începutul lunii februarie am început să simt că lucrurile se așază la loc în capul meu. În decembrie, când a plecat, vedeam viața mea distrusă. Nici nu știam pe unde să o apuc.”

După despărțire, Analia nu și-a mai văzut fostul partener timp de 6 luni, simțind că doar așa se poate vindeca. Undeva în mai, aprilie, solista a simțit că a luat decizia corectă.

Imediat după luarea deciziei, însă, artista a mărturisit că: „În decembrie, ianuarie așa, când am început să-mi dau seama că doare, (…) dacă se întorcea m-aș fi împăcat imediat. Mi-era super greu”.

Acum însă, se bucură că Răzvan nu a făcut acel pas către ea, respectându-i decizia inițială. „Pentru mine a fost o perioadă de vindecare.”

În primăvara anului acesta, după ce a trecut prin numeroase stări de iubire și de ură, Analia spune că a ajuns să nu mai simtă nimic.

Cum s-au cunoscut?

Analia și Răzvan s-au cunoscut la Conservatorul din Boston, unde ea lua lecții de canto, iar el studia violoncelul. Deși a avut rețineri legate de mutarea în România, Analia, care este din Argentina, și-a urmat fostul partener.

A venit pentru prima oară în România în perioada sărbătorilor de iarnă și nu și-a mai dorit să plece. Analia și Răzvan au împreună doi copii, Noa (9 ani) și Tiago (8 ani). Solista a mai pierdut o sarcină în anul 2009, chiar în ziua de Crăciun.

Foto: Facebook

Citește și:

LeAnn Rimes s-a fotografiat nud pentru a trage atenția asupra afecțiunii de care suferă

Ellie White, după vindecarea de COVID-19: „Sunt sigură că voi face din nou”

Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție pentru pensie alimentară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter