Anamaria Prodan, infectată cu noul coronavirus: „Am făcut perfuzii”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 decembrie 2020, 14:49

Recent, Anamaria Prodan Reghecampf (47 de ani) a dezvăluit că a fost infectată cu noul coronavirus. Deși acum se simte bine, impresara a dezvăluit că a avut o „formă mai severă” decât ceilalți prieteni ai ei.

Anamaria Prodan, infectată cu noul coronavirus: „Am făcut perfuzii”

„Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care i l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul.

Au fost momente ciudate. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă. Încep să îmi recapăt și vocea.

Am scăpat. Am făcut analize, nu [mai] am absolut nimic”, a declarat vedeta TV. „Oricât te păzești nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu știe despre ce vorbește.

Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îți fie teamă.

Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a mai adăugat, potrivit Spynews.

Anamaria Prodan este mama a două fiice, Rebecca și Sarah, din mariajul cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, primul ei soț.

Vedeta mai are un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, alături de actualul soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Logodnica lui Robin Thicke, nud în mediul online. Modelul așteaptă al treilea copil cu artistul

Când se vor căsători Cleopatra Stratan și Edward Sanda și cine vor fi nașii?

Manuela Hărăbor a vorbit despre greutățile întâmpinate în izolare cu fiul ei care suferă de autism

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter