Andra și-a amânat un concert din cauza coronavirusului

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 martie 2020, 11:18
Andra a luat decizia de a-și amâna un concert din cauza coronavirusului. Cu toate că biletele, așa cum era de așteptat, s-au vândut integral, din motive de securitate, concertul a fost anulat și va fi reprogramat.

Andra este una dintre cele mai iubite și îndrăgite artiste de la noi și are fani inclusiv peste hotare. Artista trebuia să susțină un concert la Padova, în nordul Italiei, pentru comunitatea de români de acolo, însă cum este vorba de una dintre cele mai afectate țări din Europa, aflată în plină epidemie de coronavirus, artista a fost nevoită să se supună măsurilor de securitate luate și să-și amâne concertul pentru o dată ulterioară: „Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare si confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o alta data. Trebuie sa fim responsabili si să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva. (Ordonanța privind măsurile urgente pentru reținerea coronavirusului atașata). 

Așadar, vreau să reprogramăm concertul când situația se clarifică si se liniștește, iar pericolul este depășit. Îmi pare rău pentru aceasta neplăcere, stiu cat de mult v-ati dorit acest concert care era deja SOLD OUT, să stiti ca si eu așteptam cu nerăbdare evenimentul. Totusi, nimeni nu putea prevedea aceasta situație. Vă rog sa țineți legătura cu organizatorul din Italia pentru mai multe informatii.” – a transmis Andra pe Instagram.

Citește și  – Andra și Cătălin Măruță și-au recunoscut, reciproc, defectele

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii minunați, David, în vârstă de 8 ani, și Eva, 4 ani, care, se pare, le calcă pe urme, fiica lor, având deja vlog la 4 ani.

Citește și – Cătălin Măruță, pus la zid de fiica sa: „Te-ai îndrăgostit? Vrei să te pupi cu Anca Serea pe buze?”

Vezi mai multe imagini cu Andra, Cătălin Măruță și cei doi copii în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter