Andreea Antonescu, amendată cu 4000 de lei

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 20 februarie 2020, 15:20
Andreea Antonescu a fost amendată cu suma de 4.000 de lei după ce a sunat la numărul de urgență 112, susținând că este sechestrată. Poliția a constat că artista de fapt se certase cu fostul ei iubit, Ștefan Manolache, însă acesta nu o reținuse fără voia ei.

În timpul nopții, Andreea a sunat la 112 pentru a anunța că este sechestrată într-un apartament de lux din Iași. Poliția a acționat imediat și s-a deplasat la fața locului. Acolo, au constat că apartamentul îi aparține lui Ștefan Manolache, cel cu care cântăreața a avut o relație până la începutul acestui an, când au decis să se despartă.

Inițial, Antonescu nu a recunoscut că a sunat la numărul de urgență. După aceea și-a schimbat declarația și a afirmat că s-a certat cu iubitul ei, iar acesta nu i-a dat voie să iasă din casă. A fost nevoită să recunoscă apelul, mai ales că pe telefonul ei apărea apelul la urgență, scrie Spynews.

După ce polițiștii au confirmat că artista se simte bine și că de fapt nu este sechestrată, au amendat-o cu suma de 4.000 de lei pentru apel fals la 112.

Andreea Antonescu a vrut să se împace cu Manolache

Jumătatea brunetă a trupei Andre a mers la apartamentul din Iași al lui Ștefan Manolache, sperând la o împăcare. Doar că lucrurile nu au ieșit așa cum și-a dorit ea: bărbatul era în apartament cu o altă femeie.

Când a văzut-o, Manolache ar fi scos-o pe respectiva tânără pe o altă ușă și apoi i-a deschis ușa Andreei. Atunci, cântăreața ar fi început să facă scandal și să îi ceară lui Ștefan să se împace cu ea.

El a refuzat, iar Andreea Antonescu ar fi consumat o sticlă de vin, iar certurile au reînceput. După ce Ștefan manoclahe i-a spus clar că nu vrea să formeze din nou un cuplu, aceasta a vrut să plece la Galați, unde locuiește mama ei. Atunci bărbatul, când a văzut în ce stare se află cântăreața, i-ar fi luat cheile de la mașină. Acela a fost momentul în care Andreea a sunat la 112.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Andreea Antonescu și Ștefan Manolache.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter