Andreea Antonescu are un nou iubit. Cu cine l-a înlocuit pe „Prințul Taxiurilor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 iulie 2020, 12:30
Andreea Antonescu nu a divorțat încă, însă își trăiește viața ca și cum ar fi o femeie liberă. De fapt, artista este o femeie liberă, iar divorțul este doar o chestiune de timp și semnat acte, dat fiind că soțul său este în America.

Andreea Antonescu a depășit relația tumultoasă pe care a avut-o cu Ștefan Manolache, jurnalistul supranumit „Prințul Taxiurilor”, și deja s-a afișat alături de alt bărbat. Artista, împreună cu Andreea Bălan, au petrecut weekendul acesta la mare, fiecare în compania noului iubit. Ei bine ,dacă în ceea ce o privește pe Andreea Bălan secretele au fost scoase la suprafață și s-a aflat cine este noul său partener, Tiberiu Argint, misterul s-a mutat la colega sa de trupă.

Andreea Antonescu s-a îndrăgostit  din nou, iar iubitul său se numește Dragoș Borcanea și este un fotograf profesionist, mai tânăr decât ea cu patru ani. După despărțirea de soțul ei, Traian Spack, Andreea Antonescu părea să-și fi găsit din nou iubirea, dar, din păcate, relația cu Ștefan Manolache, cu 11 ani mai tânăr decât ea nu a funcționat și după 5 luni s-au despărțit.

Citește și – Iulia Albu o atacă pe Antonia: „Antonia ”o arde” prost cu…”

Dacă Andreea Bălan a lăsat orice inhibiție deoparte și s-a sărutat pătimaș cu noul său iubit, care este chiar fratele prezentatoarei Sonia Argint Ionescu, Andreea Antonescu a fost mai reținută și paparazii cancan.ro au surprins-o doar ținându-se de mână cu Dragoș, de altfel deloc străin de lumea showbizz-ului, dat fiind că a făcut numeroase campanii publicutare și shooting-uri pentru reviste de renume din România. Cei doi bărbați din viața Andreelor se pare că sunt prieteni buni și-i leagă o pasiune comună, fotografia, Dragoș fiind pasionat și de motociclism.

Citește și – EXCLUSIV. Andreea Bălan, analiza astrogramei natale. Ce spun astrele despre cea mai încercată artistă din România

Vezi cum arată Dragoș Borcănea în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter