Andreea Antonescu, curtată de fotbaliști: „Am atins un subiect care nu îmi place”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 mai 2020, 11:34
Andreea Antonescu s-a despărțit de jurnalistul Ștefan Manolache, după o scurtă relație de câteva luni, iar acum este o femeie singură și dornică să-și continue cariera muzicală.

Andreea Antonescu nu este nici până în prezent divorțată de soțul său, Traian Spak, însă totul ține doar de întocmirea unor proceduri legale, cei doi ne mai fiind legați decât de fetița pe care o au împreună, Sienna.

Andreea Antonescu a oferit un interviu pentru ProSport Live în care, printre altele, a fost întrebată dacă a fost vreodată abordată de fotbaliști: “Oh, Doamne, am atins un subiect care nu îmi place! Da… și chiar în urma apariției acelei reviste Playboy, știi cum… deodată au început să apară mesajele din partea lor. Și m-am gândit: Ah, de fapt, asta era cheia succesului! Dar, îți spun sincer, nu m-a interesat vreodată acest subiect. Sau nu m-a interesat vreodată să am o relație cu cineva din acest domeniu.

Citește și Ce face Andreea Bălan când George Burcea vine în vizită la fetițe

Întotdeauna am considerat că sunt o persoană căreia îi place continuitatea, o persoană serioasă, o persoană care dacă începe un lucru – acum nu depinde totul de mine – speră în povestea aia până la final, știi? (…). Am considerat că nu știu dacă are rost să mă ridic eu la acel nivel. Pentru că aventurile nu mi-au plăcut vreodată. Și iar sunt răutăcioasă”. – a răspuns Andreea Antonescu fără a-și dori să ofere numele fotbaliștilor care au curtat-o.

Citește și – INNA aruncă bomba: „Am fost cerută în căsătorie și am zis DA”

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter