Andreea Antonescu, despre despărțirea de Ștefan Manolache: „Omul s-a comportat…”

De Oana Savin, pe
Andreea Antonescu și-a uimit fanii, la începutul anului, când a anunțat că ea și Ștefan Manolache nu mai formează un cuplu. Dacă la început nu a vrut să dea detalii cu privire la motivul despărțirii, artista s-a răzgândit și a spus ce a făcut-o să ia această decizie.

Viața nu este deloc liniștită pentru Andreea – s-a despărțit de Ștefan și se află în proces de divorț cu soțul ei, Traian. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a povestit de ce a pus punct relației cu Manolache.

M-am simțit extraordinar în această relație. Omul s-a comportat impecabil cu mine. A venit însă raționalul peste mine. A fost atâta presiune asupra subiectului încât am început să analizez. Consider că unele lucruri în viață trebuie să meargă pe un drum normal, într-o anumită ordine”, a declarat Andreea Antonescu.

Nu a fost niciun vinovat. Eu am fost cea care a plecat din această relație”, a subliniat ea.

De asemenea, cântăreața a vorbit și despre divorțul de soțul său, Traian Spak.

Am încheiat anul 2019 cu niște lucruri neterminate încă, unul dintre ele fiind divorțul meu. În septembrie când am anunțat divorțul la notar nu m-am gândit la toți pașii prin care se poate analiza separarea. Nu am știut de această variantă a divorțului prin neprezentare. Procesul va merge în instanță”, a explicat Andreea Antonescu.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andreea Antonescu și Ștefan Manolache.

Sursă foto: Instagram, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter