Andreea Antonescu, noua concurentă din „Ferma”: „Între mine și George Burcea situația e sensibilă”

De Unica.ro, pe

Andreea Antonescu (38 de ani) este noua concurentă din reality show-ul difuzat la Pro TV, „Ferma”, iar publicul se așteaptă la surprize mari din partea artistei având vedere că ea va sta sub același acoperiș cu Georghe Burcea, fostul soț al bunei sale prietene Andreea Bălan.

Andreea Antonescu a recunoscut că, din acest punct de vedere, situația din competiție va fi ceva mai delicată.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, a mărturisit artista într-un interviu pentru click.ro.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan vor avea întotdeauna o legătură specială între ele. Au făcut furori cu trupa Andre, în anii 1999-2001, apoi s-a despărțit, s-au certat și viețile lor au luat-o pe drumuri diferite. Dar lucrurile nu au rămas așa, cele două reunindu-se anul trecut pentru o colaborare muzicală. De atunci, relația dintre ele s-a reînchegat și au rămas foarte bune prietene.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter