Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iulie 2020, 14:16

După ce Andreea Antonescu a fost surprinsă la mare în compania noului iubit, Dragoș Borcăneaartista a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu acesta.

Andreea Antonescu nu a reușit să divorțeze până acum de soțul său și tatăl fiicei sale, acesta locuind în America, însă tocmai a încheiat o relație tumultoasă cu Ștefan Manolache, jurnalistul supranumit „Prințul Taxiurilor”. Cu toate acestea, artista susține că nu este într-o poveste de iubire cu Dragos Borcănea, ci sunt doar prieteni și împart pasiuni comune, dar și un nou proiect: ”Cum weekendul  trecut am fost surprinși pe plaja din Vama Veche, am zis să răspund la marea întrebare care a apărut zilele acestea: Dragoș este sau nu actualul iubit al Andreei Antonescu?

Dragoș îmi este un foarte bun prieten cu care, în acest moment, lucrez la un vlog pe care urmează să-l lansez, proiect care vă va dezvălui și o altă latură a mea.

Citește și – Dana Rogoz și soțul său și-au cumpărat casă la țară: “Mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani”

Pe Dragoș l-am cunoscut în urmă cu ceva timp și am descoperit că avem pasiuni comune: fotografia, sporturile extreme, sailing-ul, dar și cea mai mea mare plăcere vinovată a mea, motoarele! Așa că, cel mai probabil, o să mai fim surprinși din când în când împreună”, – a declarat Andreea Antonescu pentru cancan.ro.

Citește și –  Cum arată Adelina Pestrițu în poza de buletin

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter