Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au împăcat

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 ianuarie 2020, 12:53
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache anunțau la începutul anului că se despart, însă iată că după o perioadă în care au stat separați, cei doi au decis să-și mai dea o șansă.

Andreea Antonescu și Ștefan Mihalache, fostul reporter de la Acces Direct, și-au mai dat o șansă și speră ca de data aceasta totul să meargă bine între ei. Marea împăcare au anunțat-o în emisiunea Teo Show, prezentată de Teo Trandafir, dar și pe conturile de socializare, acolo unde au postat o fotografie împreună: „Aceiași noi, ceva mai puternici!”

Andreea Antonescu este căsătorită încă cu Traian Spak, tatăl fetiței sale, Sienna, însă aceasta, văzând că soțul său întârzie separarea legală pe motiv că nu are timp să vină în România, a decis să ia atitudine și a înaintat actele de divorț„Am discutat cu Traian, iar el va semna actele. (…) Este normal ca amândoi să facem tot posibilul ca să o ducem pe Sienna la nivelul mai mult ca perfect. Vreau să cred că în 14 ani a învățat să lucreze cu mine, să mă cunoască, astfel cât să nu-și permită vreo secundă să pună vreo întrebare. Cum nici eu nu-mi permit să-i pun vreo întrebare” – a transmis Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au apărut în ipostaze intime în noul videodclip al artistei și toată lumea credea că cei doi s-au împăcat. Dacă atunci Andreea declara că este o relație profesională, iată că astăzi cei doi formează din nou un cuplu.

Vezi mai multe imagini cu Andreea Antonescu și Ștefan Manolache în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter