Andreea Bălan dă cărțile pe față: „El este cel care nu-și mai dorește familia”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 martie 2020, 18:54
Andreea Bălan și George Burcea nu par a-și da prea multe șanse, deși îi leagă două fetițe minunate și un mariaj de câțiva ani. Cei doi nu lasă garda jos și par a se îndrepta cu pași repezi către divorț.

Andreea Bălan și George Burcea erau unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbizz-ul autohton, iar vestea despărțirii lor a luat prin surprindere pe toată lumea. Actorul s-a mutat la un prieten, părăsind casa unde locuia cu Andreea și cele două fetițe, între timp fiind și prins la volan sub influența drogurilor.

Andreea Bălan nu a făcut declarații oficiale despre despărțire, însă a scris în repetate rânduri mesaje pe conturile de socializare, mesaje în care nu a negat situația. Cu toate astea, până acum artista nu recunoscuse și care este motivul divorțului, însă ultimul său mesaj a surprins pe toată lumea.

Andreea Bălan recunoaște că despărțirea este alegerea soțului său, George Burcea fiind cel care a părăsit-o: „Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, – a transmis artista ca replică la un mesaj al unei fane în care este acuzată că din cauza ei căsnicia a ajuns la final: „E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?” – a fost mesajul dur scris la adresa artistei.

Citește și – Tatăl lui George Burcea îi ține partea Andreei Bălan și recunoaște: „Ei aveau de mult probleme”

Vezi imagini cu Andreea Bălan și George Burcea în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter