Andreea Bălan, decizie neașteptată. Artista pleacă în vacanță cu George Burcea

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 iunie 2020, 19:04
Andreea Bălan și George Burcea sunt în pragul unui proces de divorț, artista depunând deja actele, însă între timp a luat o decizie absolut neașteptată.  

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la doar câteva luni de la căsătorie, însă din cauza pandemiei de coronavirus divorțul a fost amânat. Inițial, cei doi au început să-și arunce replici dure în mediul online, însă de ceva vreme lucrurile par că s-au mai liniștit, iar Andreea și George au ajuns la o înțelegere.

Actorul a petrecut mai mult timp cu fetițele în ultima vreme, iar Andreea, de dragul celor mici, este dispusă să facă un compromis major și să plece împreună în vacanțe: Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți.

Citește și – What`s Up, din nou în centrul unui scandal. Artistul s-a bătut cu un vecin

Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”au declarat surse din anturajul celor doi potrivit Impact.ro.

Citește și Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter