Andreea Bălan face nuntă în luna septembrie. Artista a făcut dezvăluiri în premieră

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 27 iunie 2019, 15:52
Andreea Bălan a depășit cu bine perioada grea din viața sa care a supus-o unor încercări majore și se pregătește de unul dintre cele mai așteptate și frumoase momente: acela în care va ajunge la altar în rochie albă de mireasă.

Andreea Bălan, în vârstă de 35 de ani, și George Burcea, 31 de ani, au trecut printr-un impas major când și-au dat seama că actul lor de căsătorie nu ar fi fost valabil, cei doi unindu-și destinele în afara Romțniei. Artista a făcut declarații în premieră despre căsătoria cu tatăl celor două fiice ale sale: „Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Noi ne-am dus pe plajă și ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme și când vom reveni în țară vom face. Ne-am gândit așa că dacă tot facem botezul Clăriței, facem și nunta. Va fi pe 15 septembrie”

Andreea balan nunta

„Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă și unul dintre motivele pentru care voiam să facem nunta anul acesta. Am avut un șoc emoțional și mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriți, George nu avea puterea să mă deconecteze de la apartate dacă se întâmpla ceva”, – a declarat Andreea Bălan, conform spynews.ro.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter