Andreea Mantea nu mai prezintă “Puterea dragostei” la Kanal D. Cine o va înlocui

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 iulie 2020, 13:05
Andreea Mantea nu va mai prezenta “Puterea dragostei” la Kanal D.  Show-ul matrimonial se apropie de final, iar ediție următoare va avea la cârmă o alte prezentatoare.

Andreea Mantea a prezentat timp de două sezoane show-ul matrimonial “Puterea dragostei”, iar vedeta a fost nevoită să se mute cu fiul ei în Turcia pentru a se ocupa de proiect, aspect care a fost destul de dificil pentru aceasta.

Pe 26 iulie, telespectatorii Kanal D vor afla deznodământul reality-show-ului matrimonial care a cucerit milioane de români și a creat adevărate comunități în mediul online: “Pe măsură ce ne apropiem de Marea Finală, emoțiile, tensiunile cresc, cum e și firesc. Am trecut, alături de concurenți, printr-o mulțime de stări sufletești, m-am atașat de ei.

Am suferit odată cu ei, m-am bucurat atunci când ei au avut motive să fie fericiți. Am asistat și la izbucniri ale orgoliilor, la dezamăgiri, pentru că e omenește să treci și prin așa ceva. Pe 26 iulie vom afla deznodământul, sunt extrem de emoționată și eu în așteptarea Marii Finale”, – a spus Andreea Mantea.

Cel de-al treilea sezon al show-ului va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu. Aceasta a devenit cunoscută publicului după ce a concurat la “Bravo, ai stil!”, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul “Îmi place dansul!” și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii “Secrete între fete”, din cadrul “Teo Show”, la Kanal D: “Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, «Puterea dragostei»; sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări.

Citește și – Andreea Bănică și Iulia Albu, la cuțite: „E o prefăcută”

Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!”, – a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

Citește și – Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița. FOTO

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter