Andreea Podărescu, mesaj disperat din spital. „Doamne, ocrotește-mi băiețelul”

De Unica.ro, pe
Modelul Andreea Podărescu a trecut prin clipe grele după ce fiul ei a ajuns la terapie intensivă, anunță wowbiz.ro

”Doamne… dă-mi mie toată durerea lui! Ia-mă, Doamne, la tine, numai lasă-mi copilul sănătos și în viață! E copilul meu, DOAMNE! Și îl iubesc cu toată ființa mea și m-am rugat mult la tine ca să mi-l trimiți în viața mea! E un copil care a crescut doar cu mămica lui și o iubește prea mult ca să ne despărți vreodată ! M-am luptat ca o fiară pentru el cu toată lumea… Doamne, nu mi-l lua! Urlu, Doamne, la tine, sfâșiată de durere, și cu inima aproape moartă!”, a scris vedeta pe o rețea de socializare ieri, publicând o poză alături de băiețelul ei, la terapie internsivă.

Cu toate că nu se știe de ce afecțiune suferă micuțul, Andreea Podărescu a negat zvonurile apărute, cum că cel mic ar avea leucemie, o boală extrem de agresivă și de gravă.

După o zi de chinuri, modelul și-a anunțat fanii că băiețelul ei, Anthony, este în afara oricărui pericol. „Pentru Anthony cele 48 h au fost critice și decisive. Pentru mine au durat 10 ani din viața mea. Dar nu mai contează… DUMNEZEU a făcut o minune pentru acest copil bun și iubitor. Am ajuns la spital cu o bacterie care îi putea fi fatală, însă prințul meu a învins! Pentru că este puternic, pentru că suntem puternici și pentru că Dumnezeu iubește îngerașii„.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter