Andreea Tonciu nu se teme de concurentele de la „Bravo, ai stil!”

De Unica.ro, pe

„Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie cu pași repezi, iar spiritele se încing încă de pe acum între concurentele care vor participa în noul sezon.

De data aceasta, concurentele sunt tinere foarte cunoscute de publicul român: Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Gina Chirilă, Maria Ilioiu, Deea Codrea, Bianca Rus, Raluca Tănase, Theo Rose și Calină Dumitrescu. Cele nouă concurente se luptă pentru a le demonstra celor trei jurați ai emisiunii – Maurice Munteanu, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu – că sunt cele mai stilate femei din România.

Chiar înainte de începerea competiției, Andreea Tonciu a declarat că nu se teme deloc de concurentele ei și că este gata să își apere alegerile vestimentare cu vehemență, potrivit Click: „Sunt sexy și spontană. Aceste două cuvinte mă vor defini în acest concurs. Nu îmi este teamă de contracandidate, îmi voi apară alegerile vestimentare prin stilul meu care mă caracterizează. Voi apela la diplomație, în comentariile despre alegerile vestimentare, însă, dacă eu voi consideră că mi se face o nedreptate, mă voi dezlănțui”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter