Reacția lui Andrei Duban la scenele fierbinți dintre soția lui, Grațiela, și Bogdan Vlădău de la Survivor

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 februarie 2020, 16:59
Toată lumea, inclusiv Andrei Duban, a putut să vadă cum Grațiela Duban doarme noaptea în brațele lui Bogdan Vlădău în cadrul competiției Survivor România.

În episodul de luni al emisiunii Survivor, Elena Ionescu a povestit că Bogdan Vlădău este protejat de Grațiela Duban, aceasta din urmă încălzindu-l noaptea. Mai mult, Elena a afirmat că Grațiela este protejata băieților. „Știe că e simpatizată de băieți în momentul de față, pentru că ea se joacă cu băieții mai mult decât cu noi, ea are niște lucruri pe care le face…nu știu dacă le face intenționat”, a menționat Elena.

Soțul Grațielei, Andrei Duban, a împărtășit la FanArena ce crede despre imaginile în care ea și celălalt concurent Survivor dorm unul în brațele celuilalt.

„Când vezi că nu găsești același ”vibe” alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei”, a zis Andrei Duban. „Ea vrea să mai aducă un pic de umor […] Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș? E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea [Grațiela] în fiecare seară?”.

Foto – ProTV/Kanal D/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter