Andrew Jack, actorul din Star Wars, a murit de coronavirus

De Unica.ro, pe
Andrew Jack a murit de coronavirus. Îndrăgitul actor care a jucat în Star Wars fusese depistat pozitiv cu virusul Covid-19, însă în urma tratamentului acesta nu a reușit să supraviețuiască.

Andrew Jack s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani într-un spital din cartierul Chertsey, Londra, iar anunțul a fost făcut de către agentul său, Jill McCullough: „Andrew era plin de viață. Încă lucra, acum se ocupa de noul Batman. Îi plăcea să fie mentor al actorilor mai tineri. Își iubea munca și era amuzant, fermecător, crea un sentiment de bucurie în jurul lui.” – a transmis acesta în presa britanică.

Citește și – Meghan și Harry și-au închis contul de Instagram. Ultimul mesaj postat

Andrew Jack a murit singur, departe de soția sa, care se află în carantină în Australia. Actrul, care a jucat rolul Caluan Ematt în seria Star Wars (The Force Awakens și The Last Jedi), a lucrat la peste 80 de producții, ca profesor de dialect și de interpretare, pentru mai multe filme cunoscute, între care Avengers: Endgame, Robin Hood, Sherlock Holmes, Alien vs. Predator, Die Another Day ori Captain America.

Citește șiPrințul Charles s-a vindecat de Covid-19

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter