Anna Lesko, declarații surprinzătoare: „Începi să dai raport unde ești, cu cine ești, ce faci, ce vei face în următoarele 10 minute”

Ultimul update Luni, 07 octombrie 2019, 15:23
Anna Lesko este foarte activă pe conturile de socializare. După ce zilele trecute a transmis un mesaj femeilor care o critică pentru că pozează provocator, artista a făcut acum un comentariu surpinzător referitor la relațiile de cuplu.

Anna Lesko, în vârsă de 40 de ani, și Dj Vinnie, tatăl băiețelului său, s-au despărțit după 8 ani de relație. Artista a fost surprinsă în club în compania lui Mike Diamondz, însă cei doi au negat zvonurile unei posibile relații. Ei bine, în acest context deja creat, Anna Lesko a scris un mesaj pe rețelele de socializare care a șocat pe toată lumea: ”E drăguț la început. Se mută împreună. Fac cunoștință cu obiceiurile, gusturile, preferințele fiecăruia, ciudățeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun, iar ea face pipi cu ușa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri înveți să le accepți, iar altele sunt ofensive, pur și simplu enervante. Se creează rutina. Devin familiari și crește sentimentul de siguranță.

Începi să dai “raport” unde ești, cu cine ești, ce faci, ce vei face în următoarele 10 minute și până când vă veți vedea la sfârșitul zilei, etc… Familiaritatea asta de multe ori se dovedește a fi un anti-afrodiziac, – a scris Anna Lesko pe contul său de Facebook.

Vezi imagini cu Anna Lesko în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter