Anna Lesko a dezvăluit ce dietă urmează pentru a arăta atât de bine

De Mădălina Manole, pe
Anna Lesko este una dintre cele mai dorite, dar și invidiate femei din peisajul monden autohton și, pe bună dreptate, artista se poate mândri cu un fizic sculptat și o atitudine dezinvoltă, chiar ușor excentrică, fapt ce nu deranjează absolut deloc fanii.

Toată lumea se întreabă cum reușește Anna Lesko să arate atât de bine, cu atât mai mult cu cât artista a trecut și printr-o naștere, iar secretul trupului său perfect l-a dezvăluit chiar artista: „E sănătate curată. Este vorba de o dietă de detoxifiere  specială pentru ficățelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimbir după gust. Trebuie ținută între 7 şi 10 zile, însă minim 5 zile. Ea există pe net de ceva timp. Eu o ştiu şi am încercat-o mult timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ți se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beți cam 8 pahare a câte 300 ml pe zi. O prietenă de a mea a slăbit 7 kilograme, una 4 kilograme. Nu aveți voie să beți apă sau să ciuguliți, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu semințe, nu nimic.” – a dezvăluit Anna Lesko.

Anna Lesko dieta si sport

În plus, pe lângă această dietă, artista face și sport, o activitate absolut necesară în procesul de slăbire și întreținere. Pentru a nu mai exista niciun dubiu cu privire la silueta sa, artista a publicat de curând și o fotografie în care apare goală, în ipostaze extrem de sexy.

Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste 6 ani cu Dj Vinny, iar în urmă cu 3 ani cei doi au devenit părinții unui drăgălaș băiețel pe nume Adam.

Citește și – Dieta cu care Cristina Șișcanu a slăbit 20 de kilograme

Citește și – Ce secrete ascunde dieta Mihaelei Rădulescu: „Eu nu mă abţin de la nimic”

Citește și – Ozana Barabancea la sala de sport. Cum arată vedeta după ce a slăbit 40 de kilograme

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter