Anna Lesko îi ia apărarea lui George Burcea și o atacă dur pe Andreea Bălan: „Nu e ok ce face. Nu-ți speli rufele în public”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 septembrie 2020, 16:21

George Burcea  este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din show-ul „Ferma”. Publicul și colegele de emisiune îl plac pentru naturalețea și carisma sa.

În cel mai recent episod al show-ului, Viviana Sposub și Anna Lesko îi iau apărarea lui Burcea în scandalul cu Andreea Bălan.

Citeşte şi: Viviana Sposub, adevărul despre sărutul cu George Burcea: „Eu când mă îndrăgostesc, uit de tot!”

Anna Lesko a recunoscut că nu are nimic de împărțit cu Andreea Bălan, pentru că nu a apucat niciodată să o cunoască personal, dar, când vine vorba de subiecul „Burcea-Bălan”, îi critică dur atitudinea și comportamentul artistei.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a mărturisit Anna, în cadrul unei discuții cu Viviana Sposub.

Lesko și Sposub îl laudă des pe George Burcea pentru că „muncește foarte mult și demonstrează că în fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție.”

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter