Anna Lesko, prima fotografie complet goală

De Unica.ro, pe
Anna Lesko ne-a obișnuit deja cu fotografiile sexy, în ipostaze provocatoare, dar de data aceasta artista a renunțat complet la inhibiții și... la haine.

Anna Lesko arată impecabil la cei 41 de ani ai săi și nu ratează niciun moment să-și expună silueta perfectă pe rețelele de socializare. Artista dă dovadă de o personalitate puternică și nonșalanța cu care-și expune fizicul pe rețelele de socializare, pe lângă faptul că dă frâu liber imaginației, dă naștere, aproape întotdeauna, unui val de critici și reacții acide. Artista a răspuns de curând acuzelor care i se aduc și a pus la punct toate persoanele care o judecă pentru rolul de mamă prin prisma fotografiilor sale.

Anna Lesko a postat o fotografie în timp ce servea micul dejun… într-o ipostază cel puțin incitantă. Artista este complet goală în imagine, acoperindu-și sumar părțile intime. Alături a scris și un mesaj despre meniul său, însă, cu siguranță, fanii au fost captați de cu totul altceva și nicidecum de mâncare:  ”Am cerut ouă moi dar mi-a adus tari, iar lavanda de pe tocător era chiar proaspăt culeasă, tare frumos mirosea. În salata de roșii am aruncat câteva frunze de busuioc proaspăt și un strop de ulei de măsline” – a scris Anna Lesko în dreptul fotografiei cu pricina.

Anna Lesko poze goala

Anna Lesko s-a despărțit de curând de Dj Vinnie, tatăl băiețelului său, David. Cei doi au pus punct unei relații de 8 ani de relație. În vară au apărut imagini cu artista în ipostaze destul de apropiate alături de Mike Diamondz, iar toată lumea a presupus că acesta ar fi motivul despărțirii.

Vezi mai multe imagini incitante cu Anna Lesko în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter