Anna Lesko s-a pozat goală: Nu sunt un exemplu de urmat

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 noiembrie 2019, 10:48
Anna Lesko ne-a obișnuit cu fotografiile îndrăznețe pe care le publică pe conturile de socializare, iar de această dată a reușit să încingă imaginația tuturor cu câteva poze în care apare... în ipostaze cel puțin provocatoare

.

Anna Lesko arată impecabil la cei 41 de ani ai săi și nu ratează niciun moment să-și expună silueta perfectă pe rețelele de socializare. De această dată, alături de cele trei fotografii alb-negru pe care le-a postat, Anna Lesko a transmis și un mesaj surprinzător:  „Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu mă mai simt de parcă ar trebui să mă justific. Suntem diferiți și frumoși în felul nostru. Aaaa, poți tine cont de anumite aspecte, să vezi dacă rezonează în context cu tine. Poate ce mie îmi priește, pe tine te dezavantajează. Femeile care se dau drept exemplu și se bat cu pumnii în piept că sunt demne de urmat în toate cele, nu îmi prezintă încredere.

Am întâlnit suficiente la viața mea. Astazi, ea daca este „combinată” cu un fotbalist o vei vedea negresit pe stadion, în plină acțiune. După, se îndrăgostește de altul, un actor, o vei vedea în public aplaudând cel mai zgomotos posibil. S-a despărțit și de acesta și s-a îndrăgostit de un patron de club, o vei vedea non-stop acolo, să nu-i scape ceva…. Dacă o întrebi, îți va răspunde că stie bine directia dar in realitate este foarte derutataă. În fine, ca să scurtez, fi mai inventiva de atat! Fi mai dibace. Urmărește fenomenul, ce se întamplă în jurul tau. Analizează-te pe tine în diferite contexte. Urmărește-te pe tine! Nu pe cineva! Și atunci, ai să te îndrăgostești de tine”, – a scris Anna Lesko pe conturile de socializare.

Anna Lesko dă dovadă de o personalitate puternică și nonșalanța cu care-și expune fizicul pe rețelele de socializare, pe lângă faptul că dă frâu liber imaginației, dă naștere, aproape întotdeauna, unui val de critici și reacții acide. Artista a răspuns de curând acuzelor care i se aduc și a pus la punct toate persoanele care o judecă pentru rolul de mamă prin prisma fotografiilor sale.

Vezi fotografiile incendiare cu Anna Lesko în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter