Antonia însărcinată pentru a patra oară? Postarea lui Alex Velea vorbește de la sine

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 octombrie 2020, 12:04

Alex Velea (36 ani) și Antonia (31 ani ) și-au pus fanii pe jar prin intermediul unei postări neașteptate pe rețelele sociale.

Citeşte întreaga ştire: Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea! „Diamantul meu”

Nu în urmă cu mult timp, artistul a publicat o fotografie în care apare, pe fundal negru, un emoticon cu o femeie gravidă. Postarea nu a fost insoțită de explicații suplimentare, iar fanii și urmăritorii artistului au început să se gândească serios că Antonia ar putea fi însărcinată din nou. În urma acestei postări, paginile de social media ale celor doi au fost împănzite cu mesaje felicitare și urări de bine.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Alex Velea și Antonia au doi băieți împreună, Dominic (6 ani) și Akim (4 ani), iar frumoasa cântăreață mai are o fată, pe Maya (9 ani), din fosta căsnicie cu Vincenzo Castellano. Alex și Antonia nu s-au putut căsători până acum pentru că artista nu a reușit să obțină divorțul de Vincenzo cu care se judecă de ani de zile. Abia de curând, Alex Velea a obținut paternitatea copiilor săi printr-un artificiu al justiției, dând-o în judecată pe Antonia. Copiii figurau în acte pe numele Castellano, motiv pentru care nu au putut să-i boteze.

Sursa foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter