Antonia, operată de urgență. Artista și-a anulat concertele

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 ianuarie 2020, 10:58
Antonia a fost operată de urgență. Artista a trecut printr-o intervenție chirurgicală în urmă cu câteva zile, în mare secret.

Antonia, care în aprilie va împlini 31 de ani, a ajuns la spital și a fost nevoită să suporte o intervenție chirurgicală, însă până în prezent nu se știe motivul și nici alte detalii despre starea sa de sănătate, dar cert este că artista și-a anulat un concert pe care-l avea programat la malul mării, într-un club de fițe.

Antonia a preferat să țină totul departe de ochii lumii, însă a transmis un mesaj fanilor săi din Constanța care o așteptau nerăbdători la concert: „Regret că nu ma pot întâlni cu publicul de la Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, – a spus Antonia.

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cuplurile model din showbizz-ul autohton. Cei doi au reușit să facă față tuturor greutăților întâmpinate de-a lungul timpului și au dovedit că iubirea poate învinge orice obstacol.

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Artista mai are o fetiță, pe Maya, din mariajul cu Vicenzo Castellano, de care, în ciuda eforturilor de a divorța, continuă să fie legată prin acte.

Vezi mai multe imagini cu Antonia și Alex Velea, dar și cu cei trei copii, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter