Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea! „Diamantul meu”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 22 februarie 2021, 16:55

Recent, în mediul online, Alex Velea (36 de ani) a publicat o imagine în care a surprins cel mai nou tatuaj al partenerei lui de viață, Antonia (31 de ani).

Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea! „Diamantul meu”

Pe umărul stâng, artista și-a tatuat jumătate din chipul solistului. „Diamantul meu, Antonia”, a scris Alex Velea, pe fotografie.

Imaginea cu tatuajul în GALERIA FOTO de mai jos!

Care este secretul relației lor?

„Certurile apar în orice cuplu, dar sunt lucruri minore, peste care trecem ușor. Nu le lăsăm să ne afecteze. Mă împacă fi­ind el însuși sau făcând câte-o glumiță.

Faptul că am trecut prin multe momente grele îm­preună ne face să ne fie greu să stăm certați, mai ales pentru niște treburi mici. Ne-am călit!”, spunea artista în trecut, pentru VIVA!.

„Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare.

Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară (zâmbește)”, a mai declarat Antonia, pentru aceeași sursă.

De mai bine de 8 ani, Alex și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cuplul are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 5 și, respectiv, 3 ani.

Solista mai are o fiică, Maya, în vârstă de 9 ani, din fostul ei mariaj cu omul de afaceri Vincenzo Castellano.

Cariera Antoniei a început în urmă cu 11 ani, în 2009, odată cu lansarea hitului „Roses on Fire”, în colaborare cu Tom Boxer. Piesa a avut succes atât pe plan național, cât și internațional.

După ce a câștigat emisiunea-concurs Star Factory, la sfârșitul anului 2003, și după participarea în competiția Big brother, Alex a colaborat cu artistele Anna Lesko și Anda Adam, lansându-și primul album solo, Yamasha, în anul 2006.

Foto: Instagram

Citește și:

Loredana Groza a vorbit despre trauma de a fi hărțuită de profesori în liceu

Cum arată și cu ce se ocupă acum Anamaria Ferentz? Locuiește de 10 ani în America

Răzvan Simion nu se mai ascunde și a apărut în public cu iubita sa. Cine e noua sa cucerire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter