Apar noi povești despre Răzvan Ciobanu. ”Sunt total neinspirat şi nu pot să fac rochia”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 mai 2019, 12:15
Pe măsură de trece timpul, apar noi și noi povești despre Răzvan Ciobanu și despre problemele pe care le avea. Cele mai noi declarații îi aparțin lui Cristi Pascu, cunoscut hair stylist, care, invitat în emisiunea Xtra Night Show, a povestit despre momentul cand i-a împrumutat bani regretatului designer. 

„Avea să îmi dea o sumă de bani. Eu îl cunosc pe Răzvan de foarte mulţi ani, am făcut mulţi bani împreună! Nu s-a pus problema când a venit la mine să nu îi dau pentru că aş fi fost ipocrit. Plus că la momentul respectiv era un om normal, nu începuse decăderea. Mi-a cerut la vremea respectivă: „Dă-mi câţi bani ai”! „Bine, dar ce s-a întâmplat?”. „Am o problemă că nu mi-au intrat banii, trebuie să dau salariile pe 15 şi nu am cash pentru salarii”. Şi i-am zis: „Ia-i Răzvan, ăștia-i am la mine!”. Cred că i-am dat vreo 2.000 sau 2.500 de euro și vorbim de acum vreo 11 ani în urmă. Mi-am dat seama că este ceva în neregulă dacă el mi-a spus că „ţi-i dau într-o săptămână” şi au trecut trei luni de zile şi n-a mai venit să se tundă, n-a mai răspuns la telefon. Ştii, când vrei să scapi de un prieten, dă-i nişte bani împrumut”, a povestit Cristi Pascu.

El a mai spus că, în shcimbul acelei sume de bani, i-a cerut lui Răzvan Ciobanu să facă o rochie de mireasă pentru soția lui: „Anii au trecut, între timp m-am căsătorit şi l-am sunat şi i-am spus, Răzvan, uite, ştiu că ai să-mi dai banii aceia, uite cum facem, îţi mai dau eu o diferenţă, ai putea să-i faci rochia soţiei mele? Uite, ar fi şi ea onorată, i-ar plăcea… A chemat-o, i-a luat măsurile, a fost la un fel de probă, i-a zis că o să facem aşa, aşa… Eu aşteptam şi-l sunam, băi, se mai rezolvă. Până într-un final, cu o lună înainte de nuntă a zis: „Știi, îmi pare rău, sunt total neinspirat şi nu pot să-i fac rochia”! Mi-am dat seama că nu mai ai ce să-i faci… ”

El deja începuse să tragă ţepe pentru că ştiam de la cliente! Clientele mele mergeau la el să-şi facă rochii şi auzisem deja versiuni de genul: „Am fost la Răzvan, i-am dat 500 de euro să-mi înceapă nu ştiu ce rochie și nu a mai răspuns la telefon”. Sunt multe persoane care i-au dat bani lui Răzvan Ciobanu, numai că în secunda asta nimeni nu mai recunoaşte!”, a mai declarat Cristi Pascu.

Cât despre ultima perioadă din viața lui Răzvan Ciobanu, Cristi Pascu a concluzionat: ”Omul era de o aroganta maxima in ultima vreme…”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter