Artista Ashlee Simpson a născut! Prima imagine cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe

Artista Ashlee Simpson Ross (35 de ani) a devenit mamă pentru a treia oară. Acesta este al doilea copil alături de actualul ei soț, actorul Evan Ross (32 de ani).

Solista a dat naștere unui fiu. Ashlee și Evan mai au împreună o fiică, Jagger Ross, în vârstă de 5 ani. Cântăreața mai este mama unui fiu, Bronx Wentz, în vârstă de 11 ani, din fostul mariaj cu Pete Wentz.

Artista Ashlee Simpson a născut! Prima imagine cu bebelușul

„29.10.2020”, a scris Ashlee, în descrierea primei imagini cu cel de-al treilea copil al ei. „Ziggy Blu Ross. Dulcele nostru băiețel s-a născut! Sunt extrem de bucuroasă și ne simțim atât de binecuvântați!”

„Băiețelul nostru s-a născut! Sunt în Rai!”, a scris și Evan, tot în mediul online.

Cântăreața a dezvăluit că era însărcinată în luna aprilie a anului acesta. „Suntem însărcinați și eram nerăbdători să împărtășim această veste. Bebe nr. 3”, scria atunci.

„Familia noastră crește”, a scris și actorul. „Eu și Ash abia așteptăm să bine-venim noul membru.”

Câteva săptămâni mai târziu, perechea a dezvăluit sexul bebelușului. În videoclipul publicat în mediul online, Bronx și Jagger și-au ajutat mama să taie tortul cu umplutură albastră.

Ashlee și Evan, fiul legendarei Diana Ross, au aniversat recent 6 ani de mariaj. Perechea s-a căsătorit în august 2014, pe proprietatea mamei actorului. Diana a fost cea care a oficiat relația.

Ashlee a purtat o rochie din dantelă și a fost condusă la altar de către fiul ei Bronx. Sora artistei, Jessica Simpson, a servit drept domnișoară de onoare alături de fiica ei cea mare, Maxwell.

Foto: Instagram

Citește și:

Megan Fox, atac dur la adresa fostului soț. Ce a deranjat-o pe actriță?

Vloggerița Ruxi a avut coronavirus: „Nu mi-am pierdut gustul și mirosul”

George Burcea: „Andreea Bălan a fost sfătuită să spună că sunt violent și dependent de droguri pentru custodia copiilor”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter