Declarațiile incendiare ale lui Emily Burghelea despre noaptea petrecută cu Maluma

Ultimul update Luni, 06 iulie 2020, 18:41

După ce a demisionat de la Acces Direct din rolul de asistentă TV, Emily Burghelea nu s-a sfiit să își deschidă sufletul în fața urmăritorilor și fanilor ei.

Cea mai recentă dezvăluire a lui Emily Burghelea a lăsat însă pe toată lumea mască. Ea a făcut dezvăluiri exclusive pentru Cancan, povestind despre noaptea nebunească pe care a petrecut-o alături de starul de renume internațional Maluma.

În seara când Maluma a avut concert la București, Emily a fost prezentă alături de prietenele ei exact în fața scenei. Ulterior, blonda s-a întâlnit cu Maluma în club și a petrecut alături de el și echipa lui până dimineața.

„Ce povesteeee”, a spus Emily pentru Cancan. „Am fost la concertul lui, alături de prietenele mele și am stat chiar în fața scenei. Mă gândeam așa… Doamne, ce tare ar fi să-l cunosc pe omul ăsta. Nu l-am cunoscut, nu m-a luat pe mine, cum mi-am dorit atunci. Daaaar, după concert, am fost în club, pentru că eu în perioada aia lucram, promovam clubul și făceam postări de acolo, din club, colaborări”.

Citește și: Naomi Campbell a pozat goală la metrou. Fotografiile nu au mai fost publicate până acum

Mai apoi, blonda a avut șansa să petreacă alături de el – ba mai mult, l-a făcut să piardă avionul: „Mi-a zis PR-ul că Maluma era acolo, în club, era într-un separeu. M-a întrebat dacă vreau să merg la masa lui, am mers acolo, am petrecut toată noaptea, a fost super mișto. Au petrecut până la 3 dimineața și au pierdut avionul. M-am împrietenit și cu managerul lui, ținem legătura și acum, pe Instagram. Sunt oameni foarte ok, foarte modești…”

Emily Burghelea a rămas însă și cu un regret după noaptea petrecută cu Maluma în club, după cum chiar ea a povestit: „Tot ce am regretat a fost că nu am avut curaj să facem o poză împreună… Omul era atât de modest și atât de prietenos, încât nici nu îți venea să-l rogi să faci o poză cu el, pentru că îl făceai să se simtă prost. Dar ăsta a fost singurul meu regret”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter