Avea 16 ani când s-a măritat cu un bărbat de 50 de ani. Cum arată la 8 ani de la neobișnuita căsătorie

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 18 septembrie 2019, 17:01
În 2011, căsătoria dintre Courtney Stodden și actorul Doug Hutchison a fost cel mai discutat subiect. Courtney avea 16 ani și Doug 50 ani. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, după ce au avut o relație de 6 luni doar pe internet.

Citește și: Fetita lui Beckham s-a facut mare, iar tata e topit dupa ea. Dar cu poza asta a starnit mari discutii. Multi au zis ca e indecent gestul lui!

Doug a aflat câți ani are femeia cu care avea o relație de abia atunci când s-au văzut față în față. Era gata să rupă relația, dar mama lui Courtney și-a dat binecuvântarea.

Subiectul căsătoriei neobișnuite a fost larg dezbătut de presa locală. Courtney a profitat de faptul că toată lumea începuse să știe cine este și a început să accepte invitații la emisiuni celebre gen Good morning, America, E!News sau Vh1 Couples Therapy.

Avea 16 ani când s-a măritat cu un bărbat de 50 de ani. Cum arată la 8 ani de la neobișnuita căsătorie

Tânăra a început să posteze fotografii indecente cu ea pe rețelele sociale și a ajuns să negocieze un contract pentru un sex tape în 2015. Courtney a participat în calitate de concurent și la Big Brother și a jucat în clipul lui 50 Cents – Don’t worry bout it.

În 2013, cuplul a anunțat că va divorța motivând că vârsta e cea care îi desparte, dar la jumătatea anului 2014, cei doi s-au împăcat și au renunțat la divorț.

În 2016, Courtney a anunțat că așteaptă un copil. Din păcate, aceasta a pierdut sarcina la trei luni.

Avea 16 ani când s-a măritat cu un bărbat de 50 de ani. Cum arată la 8 ani de la neobișnuita căsătorie

Pierderea copilului a fost un moment extrem de traumatizant pentru cuplu, așa că în ianuarie 2017, cei doi s-au despărțit. Divorțul a fost tărăgănat până la începutul lui 2019, când cei doi s-au despărțit și oficial.

Sursa foto Northfoto

Citește și O cântăreață e sinceră: “Mi-am pierdut virginitatea la 16 ani, pe scaunul din față al unui Volvo”

Citește și La 31 de ani, a rămas însărcinată cu un băiat de 16 ani. Cum arată familia lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter