Bar Refaeli ar putea merge la închisoare. Mama ei vrea să îi ia locul

De Oana Savin, pe
Bar Refaeli, în vârstă de 34 de ani, ar putea fi condamnată la închisoare, ea și părinții ei fiind suspectați de spălare de bani, evaziune fiscală și mărturie falsă. Însă mama celebrului model, Tzipi, vrea să îi locul fiicei sale.

Familia lui Refaeli au propus Procuraturii ca Tzipi să fie cea care să meargă la închisoare, iar Bar, care a născut de curând cel de al treilea copil, să fie condamnată la muncă în folosul comunității, scrie Haaretz.

Astfel, familia modelului s-a oferit să se declare vinovată, iar mama acesteia să fie condamnată la aproape un an șu jumătate de închisoare.

Bar Refaeli, acuzată de delicte fiscale

Anul trecut, modelul israelian și familia acesteia a fost informată de către Procuratură că ar putea fi acuzați de delicte fiscale pentru nedeclararea a 30 de milioane de șekeli (8 milioane euro) pentru care nu au plătit impozit.

Părinții tinerei, Rafi și Tzipi, sunt cercetați pentru presupusă spălare de bani și pentru că ar fi declarat că sunt beneficiarii unor conturi ce aparțin de fapt fiicei lor.

De asemenea, mama vedetei este bănuită că nu a declarat 770.000 de euro, bani obținuți din comisioane pe vremea când era impresara fiicei sale, bani ce ar fi ajuns în conturi bancare din străinătate.

Bar Refaeli este unul dintre cele mai cunoscute modele israeliene. De-a lungul carierei sale, ea a realizat numeroase pictoriale pentru reviste celebre. Averea ei era estimată, în anul 2015, la 20 milioane de dolari. Vedeta are trei copii: două fete, Elle, Liv și un băiat ce a venit pe lume în urmă cu câteva zile.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Bar Refaeli.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter