Barbara Bush, fiica lui George W. Bush, s-a căsătorit în secret

De Ioana Tătaru, pe
Barbara Pierce Bush, fiica fostului preşedinte american George W. Bush, s-a căsătorit în secret cu actorul şi scenaristul american Craig Coyne, la sfârşitul săptămânii trecute, informează presa internaţională.

Preşedintele George W. Bush a postat pe pagina lui de Instagram o poză de la nunta fiicei sale, imagine care a strâns în câteva ore aproximativ 200.000 de aprecieri.

„Barbara este numită pentru o femeie unică și puternică – și pe bună dreptate, pentru că este unică și puternică. @laurawbush și cu mine suntem atât de mândri de fiica noastră plină de compasiune, îndrăzneală, feroce, bună, inteligentă, iubitoare. Și suntem încântați să-i întâmpinăm pe Craig Coyne familiei noastre.”, a scris George Bush la poza cu fiica sa. 

La nunta Barbarei Bush cu actorul Craig Coyne au participat aproximativ 20 de persoane

Nunta a avut loc într-un cadru restrâns, duminică, în oraşul Kennebunkport. La eveniment au participat aproximativ 20 de persoane, printre care părinţii miresei, Laura şi George W. Bush – care a fost preşedinte al SUA din 2001 până în 2009, sora ei geamănă, Jenna, şi soţul acesteia, Henry Hager, alături de copiii lor, Mila şi Poppy.

Barbara Bush nu a făcut publică relaţia cu Craig Coyne

Barbara Bush, în vârstă de 36 de ani, nu a făcut publică relaţia cu Craig Coyne. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, prin intermediul unor prieteni şi s-au logodit în vara acestui an.

Citeşte şi: Scrisoare emoţionantă a surorilor Bush către surorilor Obama

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit în weekend. Ce rochie de mireasă a ales

Sursă foto: Hepta.ro, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter