Bianca Drăgușanu ar fi încălcat legea pentru Alex Bodi

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 30 iunie 2020, 17:36
Bianca Drăgușanu pare să facă orice pentru fostul ei soț, Alex Bodi, chiar să încalce și legea. Blonda ar fi fost văzută la hotelul de lux în care bărbatul se află în carantină instituționalizată.

Potrivit Cancan, Bianca ar fi încălcat regulile de prevenire și combatere ale COVID-19 și ar fi petrecut mai multe ore alături de fostul ei soț.

Săptămâna trecută, Alex Bodi a fost oprit de autorități după ce a condus cu peste 100 km/h pe o zonă cu restricție de 50 km/h. Afaceristul trebuia să se afle atunci în izolare, astfel că au fost luate măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020 și a fost dus la hotel, în carantină instituționalizată.

Citește și: Alex Bodi s-a întors la Bianca Drăgușanu. Ce mesaj a transmis rivala sa, Daria Radianova

Pentru a se asigura că iubitul ei nu duce lipsă de nimic, Drăgușanu ar fi mers la hotel pentru a-i duce un pachet acestuia, însă nu s-a oprit aici. Ea ar fi ales să rămână în compania lui Bodi timp de mai multe ore, în camera lui de hotel.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste, plină de suișuri și coborâșuri. S-au despărțit de mai multe ori, s-au căsătorit, au divorțat, și-au spus adio și când drumurile lor păreau să se despartă definitiv, bărbatul a reușit să o recucerească pe frumoasa blondă.

 Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter