Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, prima apariție TV după zvonurile că vedeta a fost bătută

De Noemi Meilman, pe

Luna aceasta, Bianca Drăgușanu a fost fotografiată de paparazzi cu vânătăi. În urma apariției imaginilor în presă, s-a speculat că vedeta ar fi fost bătută de iubitul ei, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, prima apariție TV după zvonurile că vedeta a fost bătută

Invitați în platoul emisiunii La Măruță, Bianca și Alex au vorbit despre cele întâmplate, fără voia lor însă. Revoltată de introducerea lui Cătălin Măruță, Bianca a declarat:

„Nu înțeleg de ce ai făcut introducerea așa când noi am stabilit că facem altceva astăzi. Nu vreau să vorbesc despre lucruri din-astea. Adică noi am venit să facem alte lucruri”.

Prezentatorul TV a insistat că poate Alex își dorește să clarifice zvonurile din presă. „Eu sunt purtătorul lui de cuvânt și nu vrea să spună nimic”, a completat Bianca.

„Nu vreau să vorbesc despre asta. Se speculează prea mult și eu nu vreau să răspund.” La insistențele lui Cătălin, Bianca a mai spus: „Dacă eu nu vreau să răspund ..

Mă supăr pe tine pentru că noi nu am discutat asta. Am spus cu ce subiect vin. Nu mă interesează ce crede lumea. Dacă suntem aici, suntem bine. Asta contează cel mai mult”.

Întrebat de moderator dacă sunt bine, Alex Bodi a mărturisit: „Foarte bine. Eu nu am voie să comentez”.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au căsătorit civil pe 1 august 2019. Au divorțat, însă, pe 10 martie 2020. De atunci, au existat mai multe împăcări și despărțiri recent dezvăluind că formează din nou un cuplu.

Înaintea relației cu Alex, Bianca a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, alături de care are o fiică, Sofia Natalia, în vârstă de 4 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Lavinia Pîrva, despre fiul ei Alexandru: „Ziua mă solicită foarte mult”

Otniela Sandu nu a mers până la 4 ani. De ce afecțiune a suferit? „A fost un șoc pentru ai mei”

Chris Simion – Mercurian, despre pandemie și vindecarea de cancer: „Viața este pe zile”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter