Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 mai 2020, 14:16
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, imediat ce au ieșit din autoizolare. Se pare că, mai în glumă mai în serios, lucrurile au revenit la normal odată cu ridicarea stării de urgență.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au stat împreună în toată această perioadă de autoizolare la domiciliu, locuind la vila de lux a omului de afaceri din Mediaș. Cei doi au divorțat în luna martie a acestui an, însă se împăcaseră și chiar păreau a fi mai fericiți ca niciodată, însă se pare că, din nou, vedeta i-a spus adio milionarului.

Citește și  – De ce nu a mers Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

Zvonurile despărțirii de Alex Bodi nu au fost deocamdată confirmate de Bianca Drăgușanu, însă conform unor surse Spynews, omul de afaceri ar fi fost, din nou, infidel, aspect care a făcut-o pe vedetă să pună punct poveștii de dragoste. În plus, Alex Bodi a șters de pe Instagram fotografia pe care o postase alături de Bianca Drăgușanu în luna martie, atunci când, de altfel, se și împăcaseră.

Citește și  – Brian Austin Green confirmă despărțirea de soția sa, Megan Fox. Care este motivul

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter