Cine este Cengiz Șıklaroğlu, noul iubit al Biancăi Drăgușanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 decembrie 2020, 17:52

Au trecut aproape două luni de la despărțirea cu scandal dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, iar acum fosta soție a lui Victor Slav se află din nou în atenția publicului. De data aceasta, Bianca ar avea o nouă relație, cu un milionar cu care s-a întâlnit în Turcia, notează spynews.ro.

Este vorba despre omul de afaceri Cengiz Șıklaroğlu, cunoscut deja în presa din România pentru relațiile sale diverse femei din showbiz-ul autohton.

Recent, curioșii au început să-și pună întrebări cu privire la relația dintre Bianca și Cengiz după ce aceștia ar fi fost surprinși împreună în Turcia.

Citeşte şi: Alex Bodi, despre Bianca Drăgușanu: „Ea caută bărbații la domiciliu“

Cengiz se ocupă de vanzarea rachetelor și a altor sisteme militare de apărare și obișnuiește să-și răsfețe iubitele cu fel de fel de cadouri scumpe, cu plimbări în destinații de lux cu iahtul și cu avionul personal. Cengiz Șıklaroğlu mai are o pasiune excentrică: se fotografiază cu animale exotice.

Cengiz a intrat în atenția presei internaționale printr-o serie de infracțiuni comise în trecut. Cengiz ar fi petrecut, în februarie 2016, câteva luni în arestul serviciilor ruseşti de contrainformaţii, fiind suspectat de conducerea unei rețele de crimă organizată și de implicarea în asasinarea liderului cecen Ramzan Kadyrov. Bărbatul a fost eliberat din lipsă de probe, potrivit publicației turkishnewstuhaf.blogspot.com.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Deși, în ultima perioadă, Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğl au fost văzuți împreună, ei nu au confirmat, dar nici nu audezmințit zvonurile conform cărora între ei ar fi ceva mai mult decât o relație de prietenie.

Surse foto – facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter