Bogdan Vlădău a fost eliminat din competiția “Survivor Romania”. Primele declarații ale Faimosului

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 februarie 2020, 15:10
La ultimul episod din “Survivor România”, Bogdan Vlădău din echipa Faimoșii a fost eliminat din competiție, spre surprinderea lui.

Aseară, la “Survivor România”, s-a disputat, pentru prima dată, jocul de comunicare, recompensele pentru echipa câștigătoare constând în fotografii și mesaje din partea familiei, prietenilor și apropiaților acestora. Miza a fost uriașă, atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, cu atât mai mult cu cât cei mai mulți dintre concurenți se află în competiție, departe de cei dragi, de aproape o luna de zile.

La aflarea premiului pus la bătaie, Faimoșii și Războinicii au fost copleșiți de emoții și nu și-au putut ascunde lacrimile de dorul celor pe care i-au lăsat acasă. Duelul sportiv între Faimoși și Războinici a fost încărcat de tensiune, răsturnări de situație, adrenalină pompată la maximum. În final, Războinicii au fost declarați câștigători, cu scorul de 10 la 6, punctul decisiv fiind adjudecat de Claudia Rostas.

În timp ce în echipa Faimosilor se instala haosul și domnea dezbinarea, în tabăra Războinicilor bucuria era uriașă, în momentele în care au citit mesajele prețioase de la cei dragi. Ziua cu veștile neplăcute nu s-a încheiat pentru Faimoși, în Consiliul de eliminare, aceștia au aflat cine dintre cei trei concurenți propuși spre eliminare – Bogdan Vlădău, Elena Ionescu și Asiana Peng – urma să părăsească competiția, în urmă voturilor telespectatorilor.

Publicul a decis că Bogdan Vlădău să fie eliminat din competiția “Survivor România”; faimosul a fost surprins de rezultatul votului, după cum a spus în Consiliul de eliminare:

“Nu mă așteptam la această decizie. Mă bucur foarte tare că mi-am găsit curajul de a participa la un astfel de show. Mi-aș fi dorit să mai rămân, alături de echipă și, în special, de unii dintre coechipierii mei. Mi-am făcut câțiva prieteni aici, sunt niște oameni cu niște caractere deosebite. Este greu, dar pe de altă parte inima mea se bucură foarte tare că se duce acasă, la soția mea”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter