Brad Pitt și Jennifer Aniston, mai mult decât prieteni

De Oana Savin, pe
Brad Pitt și Jennifer Aniston au participat, duminică noapte, la gala premiilor SAG, ce a avut loc în Los Angeles, California. Aici, cei doi au fost surprinși în diverse ipostaze care au dat de înțeles că cei doi sunt mai mult decât prieteni.

Deși nu au apărut împreună pe covorul roșu, cei doi și-au aruncat priviri tandre în timp ce fiecare și-a ținut discursul de acceptare al premiului.

Prima care a urcat pe scenă a fost Aniston, iar Brad se afla în culise. În momentul în care a apărut, Brad a rămas șocat: „Oh, wow!”, a exclamat actorul când și-a văzut fosta soție într-o rochie arginti, mulată.

De asemenea, Jennifer a fost foarte atentă la discursul lui Pitt, fără să-și ia ochii de la el. Mai mult, acesta a făcut chiar și o glumă.

Glumind că nu are o relație în acest moment, la fel ca Jennifer Aniston, actorul a spus că va folosi poza cu premiul pe Tinder, potrivit Daily Mail.

Actrița nu a încetat să zâmbească nici când Brad Pitt a făcut o glumă pe seama fostei sale soții, Angelina Jolie, femeia considerată motivul despărțirii celor doi.

Să fim cinstiți. N-a fost greu să joc rolul unui bărbat care nu se înețlege cu soția”, a afirmat actorul, făcând referire la personajul său din „Once Upon a Time… in Hollywood”.

Puțin mai târziu, cei doi au fost surprinși în culise, strângându-și mâinile și afișându-se extrem de apropiați.

Brad Pitt și Jennifer Aniston au divorțat în anul 2005, după o căsnicie de cinci ani. Motivul divorțului ar fi fost Angelina Jolie, cu care actorul a avut o aventură în timp ce filmau pentru pelicula „Mr and Mrs Smith”. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au divorțat în 2015, deși se separaseră din 2016.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Brad Pitt și Jennifer Aniston la SAG Awards.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter