Brigitte Sfăt și-a reclamat fiul la Poliție

De Unica.ro, pe
Brigitte Sfăt și-ar fi reclamat fiul la Poliție, după ce adolescentul i-a furat mașina. Potrivit Cancan, soția lui Florin Pastramă a sesizat autoritățile, luni dimineață, când a observat că Robert (19 ani) i-a furat vehiculul.

Se pare că vedeta le-a spus autorităților că fiul ei se afla sub influența unor substanțe interzise în momentul în care a comis această faptă.

După ce a sunat la Poliție, ofițerii au ajuns la casa lui Brighitte, iar ea și fiul ei au fost conduși la sediul Poliției.

Acolo, Sfăt ar fi spus că Robert o bate frecvent și că a consumat substanțe interzise, după care a fugit cu mașina ei.

„La data de 22 iunie  a.c, în jurul orelor 09:33, Inspectoratul de Poliție a Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 19 ani,  i-a furat mașina, acesta aflându-se sub influența substantelor interzise. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de activități specifice.Din primele verificări a rezultat faptul că fiul apelant ei a plecat în cursul nopții cu mașina mamei sale, dar a revenit la domiciliu. Persoana vătămată și fiul acesteia au fost conduse la sediul Poliției orașului Voluntari pentru cercetări.În prezent polițiștii orașului Voluntari efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor și circumstanțelor în care s-ar fi produs fapta sesizată”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cel mai nou cuplu din showbiz

Întrebată de un reporter ce s-a întâmplat, Brigitte Sfăt a răspuns: „Mi-a fost furată mașina și vandalizată”.

De asemenea, I s-a pus întrebarea dacă cel care a agresat-o a fost fiul ei.

„M-a agresat împreună cu mai mulți indivizi pe care i-am găsit în casă și care mi-au distrus casa”.

Mai mult, Brigitte a declarant că speră că Robert se află acum la dezintoxicare, „unde l-am trimis și unde l-am mai băgat de două ori, după ce mi-a mai distrus două mașini”.

Vedeta mai are o fată, Sara, în vârstă de 10 ani.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter