Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 28 septembrie 2020, 14:00
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit civil la Primăria Voluntari, iar ceremonia a fost una discretă, ferită de ochii curioșilor.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au cunoscut în timpul participării la emisiunea ”Ferma” transmisă pe Pro Tv. Cei doi și-au continuat povestea de iubire și dincolo de camerele de filmat, demonstrând astfel că nu a fost vorba de un scenariu, ci de sentimente adevărate și intense.

Pentru cununia ei, Brigitte a ales o rochie albă foarte asemănătoare cu o rochie de mireasă.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit

Brigitte Sfăt se află la a patra căsnicie. Primul său soț, Octavian Sfăt, a murit în 2002, ulterior aceasta căsătorindu-se, în 2006, cu Ovidiu Torj. În 2013 puncta cea de-a treia căsătorie cu fostul mare tenismen Ilie Năstase, de care a divorțat anul trecut. Bruneta are doi copii, pe Robert (18 ani), din prima căsnicie, și pe Sara (10 ani), din cel de-al doilea mariaj.

De ce s-au căsătorit atât de repede

În ziua cuniniei sale, Brigitte a avut parte de o discuție aprinsă cu prietenele sale, transmisă de emisiunea ”Vorbește lumea”. Prietenele i-au cerut să amâne nunta ca să aibă timp să îl cunoască mai bine pe Florin Pastramă. „Nu vreau să suferi! Să îl mai cunoască. Așa repede? Unii mai trăiesc 2-3 ani și pe urmă iau decizia”, a spus una din prietene.

Brigitte i-a explicat motivul pentru care se grăbește să ajungă la altar: „Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea. Și de aceea eu mi-am dorit să facem cât mai repede pasul acesta. Uite, cu Ilie n-am fost căsătorită în fața lui Dumnezeu și n-am avut o relație cum trebuie. (…) Dacă eu și Ilie eram în fața lui Dumnezeu, crede-mă că eu eram fericită cu el și până în ziua de astăzi. Nu și-ar fi băgat răul coada!”

Sursă foto: Instagram, Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter